Csatlakozz csapatunkhoz!

Fiatal vagy? Bulis vagy? Szeretsz szervezni, emberekkel dolgozni? Szereted a kihívásokat? és Szeretnéd, hogy nekünk, fiataloknak jobban menjen?  Akkor ne habozz, gyere és csatlakozz az RMDSZ Maros megyei ifjúsági kampányhoz.

Minden tenni akaró fiatalt arra kérünk, hogy jöjjön és mondja el véleményét, vegyen részt a „Fiatalok a fiatalokért!” mozgalomban. Ne engedjük, hogy mások döntsenek helyettünk! Szóljunk bele a közügyek intézésébe!

Csapatunkhoz csatlakozva bővítheted tudásod, ismerőseidnek számát és olyan emberekkel találkozhat, akiket általában az esti híradók vagy műsorok révén ismersz. Ezen kívül segíthetsz a Félsziget fesztivál vagy az EU tábor szervezésében is.

Ígérjük, hogy a munka mellett a szórakozás sem marad el és olyan élményekkel fogsz gazdagodni, melyeket majd a hintaszékben ülve mesélhetsz és unokáid szája tátva fog maradni…J

Amennyiben úgy érzed, hogy téged érdekel a fiatalság jövője, és felkeltettük az érdeklődésedet, ragadj meg egy billentyűzetet és írj nekünk egy levelet az onkentesms@yahoo.com.

A te véleményed is fontos!

Mindenkit szeretettel vár,

a Maros Megyei Ifjúsági Egyeztető Tanács (MIET) csapata