RMDSZ Majális

Május első napján az RMDSZ Maros megyei szervezete szívesen lát mindenkit közös majálisozásra, a Maros partjára, a Sörpatikával szemben.
A rendezvény 11 órától kezdődik, sor kerül főzőversenyre, a színpadon ének- és táncprodukciók lesznek megtekinthetők, a gyerekek és vállalkozó kedvűek pedig különböző sportversenyeken, kézműves foglakozásokon vehetnek részt.
A műsorvezető Szabó Éva, az Erdély TV munkatársa lesz, a fellépő vendégek a Cinige együttes, a mezősámsondi, valamint az erdőcsinádi Búzavirág Citera zenekar, a székelyvéckei Fagyöngy citera együttes, a Napsugár tánccsoport és Diós Brigitta, a szabédi Fürge Lábak táncegyüttes, a dicsőszentmártoni táncosok, Buta Árpád, Szilágyi Sándor, Miklós Szilvia, a Székelyvajai Fúvószenekar, a maroszentgyörgyi Makita, a Cantuale kórusa, a Hahota, Bereczki Szilárd és együttese, valamint a Filharmónia zeneművészei, akik filmzenével fogják az összegyűlt közönséget szórakoztatni.
A gyerekek, fiatalok és sportkedvelők részt vehetnek ügyességi versenyeken, kézműves foglalkozásokon, de mindvégig lehetőség lesz a mozgásra a mászó falon, tiroli pályán, karting pályán vagy a slickline-on.