Tóth Sándor

Nevem Tóth Sándor, 1982. június 7-én születtem Nyárádszeredában. Érettségi bizonyítványom 2000-ben szereztem a nyárádszeredai Bocskai István iskolaközpontban. 2005-ben végeztem a marosvásárhelyi Petru Maior Egyetem elektronika szakán, ahol almérnöki képesítést kaptam. 2005 és 2008 között ezen a területen tevékenykedtem, 2008 júniusa óta pedig alpolgármesterként dolgozom a nyárádszeredai polgármesteri hivatalban.

Minden erőmmel azon dolgoztam és dolgozom jelen pillanatban is, hogy Nyárádszeredát felépítsük, és az őt megillető kisvárosi rangra emeljük. Településünknek van történelme, de jelen pillanatban még fel kell zárkóznia a jobb infrastruktúrával ellátott és kiépített hasonló méretű kisvárosok közé, mert csak így lehet méltó saját nevéhez.
Iskolákat építettünk és építünk most is. Így tudjuk biztosítani a jövő nemzedék fiataljainak a megfelelő alapokat a tanuláshoz. Fontos megjegyezni, hogy a magyar gyerekek számára építjük az iskolákat, és nem hagyjuk épülni a templomot oda, ahová akarják.
Akik iskolákat építenek, azok a jövőt építik – „hiszem és vallom!”
Ez az ittmaradásunk záloga és biztosítéka!

Továbbá folytatni és befejezni szeretném az elkezdett közművesítési munkálatokat, amelyek sok borsót törtek a szeredai lakósok orra alá, de mindannyiunk érdekében készítjük ezt. Már elindultak az útmunkálatok, melyek jó ütemben haladnak, tehát hamarosan az utak is járhatóak lesznek!